LA CEL·LULITIS

LA CEL.LULITIS

La cel.lulitis és una alteració del teixit adipós que fa que es retingui aigua, grasses i toxines de forma anormal.
Hi ha tres tipus de cel.lulitis, que afecta al 90 % de les dones:
-cel.lulitis tova que afecta a dones que experimenten canvis bruscs de pes o són sedentàries i està associada a la retenció de líquids.
-cel.lulitis dura o “pell de taronja” que apareix pessigant i afecta a dones amb teixits adiposos amb firmesa i ben tonificats.
-cel.lulitis mixta formada per la cel.lulits dura, flàcida i adematosa i inclou vàries d´aquestes manifestacions.

Els anticel.lulítics solen presentar-se en crema o gel i activen la circulació sanguínia, eviten la retenció de líquids, millorant l´aspecte de la nostra pell i la firmesa.
Al mercat existiexen numerosos productes que es poden utilitzar durant tot l´any.
Pregunti al seu farmacèutic el més adequat per a vostè.

A més de la crema escollida, és igual d´important la constància a l´hora d´aplicar-se-la i la forma d´aplicació, per obtenir així els resultats desitjats. Això és degut a que la cel.lulitis té el seu origen en les capes més porfundes de la pell i si no es realitza un bon massatje amb la crema indicada, no s´obtindràn els resultats desitjats:

1.Exfoliar la pell, amb un guant de crin i amb l´ajuda d´una crema exfoliant, augmentarà l´efectivitat de la crema anticel.lulítica.
2.Aplicar matí i nit una quantitat com una nou de crema.
3.Extendre la crema utilitzant ambdues mans, començant des del genoll fins la cintura i sobre els glutis. El massatge afavoreix la circulació sanguínia i potencia l´acció del producte.
4.Continuar detingudament fent moviments lents i profunds de baix cap dalt.

cel.lulitis

En general, quant més concentrada sigui la crema en principis actius per cremar grassa, drenar i millorar la circulació, millor serà la crema. Hem de fixar-nos en principis actius com la cafeïna, i en la cosmètica de la crema, és a dir, en com de fàcil s´absorveix, i en com ens deixa la pell.


Llda. Susana Domingo Navarro.
Farmacèutica d´Altafulla.